16 december 2019

16 december - uppföljning

Årets ceremoni för att fördriva mörkrets krafter hölls i år som vanligt den 13 december. Tyvärr misslyckades den. 


Den närmaste tiden kommer att bli svår. Många av oss kommer att genomföra de sedvanliga göromålen och ceremonierna i samband med julfirandet, och kanske även det nya året en vecka senare, men någon gång i januari-februari kommer det att bli alltmer uppenbart att någonting har blivit fel. När vi inser att mörkret håller kvar vår värld i sitt grepp, att dagarna bara fortsätter att bli allt kortare och kortare. När våren borde vara här råder i stället evig natt. 

Det mesta var sig likt under fredagens ceremoni, men avslutningen tog en oväntad vändning. När Lucifers låga falnar förväntas församlingen hasta mot mitten av torget för att slita Underjordens herre i stycken, men i år var det många i församlingen som i Hin håle såg något bekant och hemtamt. I stället för att slita honom i stycken gick folket nu fram, skakade hand och sade sig vara öppna för diskussion. Varför diskriminera mot denne trevlige unge man, bara för att han råkar vara Beelzebub i egen hög person?

Ungefär så gick det förmodligen till, och nu finns det ingen återvändo!

Diverse mätinstitut har genom åren fört bok över folkets sympatier för å ena sidan de relativt goda krafterna, och å andra sidan de i-stort-sett-goda, samt de på-det-stora-hela-välmenande krafterna i samhället. Sedan en tid tillbaka har de också börjat anteckna sympatier för ANTIKRIST OCH HANS ANHANG, och när nästa mandatperiod tar sin början ser det ut som att de - i demokratiska val - kommer att ta över makten i landet. Inom några veckor kommer Antikrist att avveckla riksdagen och lägga ner samtliga de för honom så förhatliga institutioner som fordom motarbetat mörkrets makter. Han kommer att uppträda i TV iförd pälsbrämad mantel, sittande på en tron, glänsande av guld och ädla stenar. TV-publiken/folket kommer att jubla.


Vår nye envåldshärskare kommer att prata om mörkret, och han kommer att ha sina förklaringar. Vi vet att han kommer att skylla ifrån sig - på olika typer av änglar - seraferna och keruberna (som ingen röst har och alltså inte kan försvara sig) - men fakta talar sitt tydliga språk: Det var fredagens misslyckade ljusceremoni som släppte fram mörkret. Det och sociala medier.

Sverigedemonernas partistämma 2020

Inga kommentarer: